tag:blogger.com,1999:blog-4552199824824765106.post3879864012262036741..comments2022-03-30T16:26:40.738-07:00Comments on soul food: דואט של סלקsoul foodhttp://www.blogger.com/profile/01405311509842475120noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4552199824824765106.post-74227617546157421032011-01-16T06:20:00.462-08:002011-01-16T06:20:00.462-08:00תודה רבה רוני , גם אני אהבתי מאד את תגובתך:-))
חיה...תודה רבה רוני , גם אני אהבתי מאד את תגובתך:-))<br />חיה.soul foodhttps://www.blogger.com/profile/01405311509842475120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552199824824765106.post-60831381139802710672011-01-16T01:28:58.667-08:002011-01-16T01:28:58.667-08:00וואו חיה! איזו מנה יצירתית, יצרית ומגרה. ממש מדהים...וואו חיה! איזו מנה יצירתית, יצרית ומגרה. ממש מדהים! חייבת לזכור ולהכין!!! אהבתי מאוד מאוד!רוניhttp://www.bakeronnie.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552199824824765106.post-59890983565315576632011-01-10T07:57:04.880-08:002011-01-10T07:57:04.880-08:00הטבת לתאר אף ממני , לכך בדיוק התכוונתי בתשובתי ליו...הטבת לתאר אף ממני , לכך בדיוק התכוונתי בתשובתי ליובל (תגובה מעלייך).<br />תודה על תגובה כל כך מבינה...<br />חיה.soul foodhttps://www.blogger.com/profile/01405311509842475120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552199824824765106.post-34614039962403500992011-01-10T07:48:25.783-08:002011-01-10T07:48:25.783-08:00איזה יופי של מתכון. הסלק שנאפה בתנור סגור היטב בוש...איזה יופי של מתכון. הסלק שנאפה בתנור סגור היטב בושל והצטמצם ושבח את טעמיו בליווי וחיזוק המתיקות וטעמו הנפלא של שמן הזית, ואם זה לא די אז המוצרלה הנימוחה והקרמית... כל כך עושה חשק! <br />תודה.פורמלגhttp://pormeleg.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552199824824765106.post-40594758936558312042011-01-10T06:11:22.315-08:002011-01-10T06:11:22.315-08:00יובל , שמחה שאהבת...
חומרי הרוטב חודרים היטב את הק...יובל , שמחה שאהבת...<br />חומרי הרוטב חודרים היטב את הקליפה הדקה של הסלק , וממצים את טעמיו . כמובן שיש להקפיד על סלק טרי מאד.<br />את אפשרות הצליה הזו ,ראיתי פעם אצל שתי שפיות ממוצא אנגלי ,שמבשלות בעיקר אוכל איטלקי , ואוכל שמבוסס על פשטות ומצרכים טריים . לצערי שכחתי את שמן (אולי אתה יודע למי אני מתכוונת).<br />מאז אני נוהגת להכין את הסלק ,רק כך!!!<br />תודה<br />חיה.soul foodhttps://www.blogger.com/profile/01405311509842475120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552199824824765106.post-87219958677869102252011-01-10T03:17:01.211-08:002011-01-10T03:17:01.211-08:00בא לי סלט כזה. עכשיו! עשית לי כל כך הרבה חשק - אין...בא לי סלט כזה. עכשיו! עשית לי כל כך הרבה חשק - אין מה לעשות, השפטות תמיד מוציאה דברים כל כך טעימים...<br /><br />דבר אחד מאוד מעניין אותי - כמה הסלק ספג את הטעמים של הדבש והבלסמי דרך הקליפה (למרות שאת "יודעת שהסלק יאהב את כל החומרים ששמתי עליו"... :-) )? אף פעם לא תיבלתי סלק לא מקולף, אני תמיד מתבל אחרי האפייה שלו (גם במחיר של אפייה כפולה - פעם נוספת עם הטעמים) - מעניין אותי לדעת עד כמה הטעמים חדרו פנימה.יובלhttp://www.mevashel.co.ilnoreply@blogger.com