tag:blogger.com,1999:blog-4552199824824765106.post8060266781136994044..comments2022-03-30T16:26:40.738-07:00Comments on soul food: פנקוטה שמנתית משובצת בפניני ווניל עם רוטב תות של סוף חורףsoul foodhttp://www.blogger.com/profile/01405311509842475120noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4552199824824765106.post-14407731833654188572011-05-14T06:54:51.651-07:002011-05-14T06:54:51.651-07:00רוני תודה על הטיפ הנפלא.ועל התגובה...
חיהרוני תודה על הטיפ הנפלא.ועל התגובה...<br />חיהsoul foodhttps://www.blogger.com/profile/01405311509842475120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552199824824765106.post-73420253314271882972011-05-13T14:12:36.278-07:002011-05-13T14:12:36.278-07:00וואו! אני מתה על ריח של חלב חם, אחד הריחות הכי טוב...וואו! אני מתה על ריח של חלב חם, אחד הריחות הכי טובים ושל בית שיש!<br />ממש התלהבתי מהמתכון. בא לי להזמין חברים כדי להכין אותו כבר (:<br /><br />אגב בעניין מקל הוניל, עוד אפשרות היא אחרי השימוש לשטוף היטב, לייבש בתנור או בחוץ כמה ימים ולטחון במטחנת קפה לאבקת סוכר. יוצא נהדר.<br />שבת שלום.רוניhttp://www.bakeronnie.comnoreply@blogger.com